Nieuws


Tuinbanken geschonken aan Vivent Donkenhof

Al 5 jaar werken Stichting Dungense Belevingstuin en Vivent fijn samen m.b.t. alle zaken die in en om de belevingstuin gebeuren. Onze vrijwilligers werken elke week weer met heel veel plezier in de tuin waar alle bewoners alleen of samen met familie/mantelzorgers heerlijk kunnen ontspannen, lekker kunnen wandelen, potje jeu de boules kunnen spelen en van alle lekkere groenten en bloeiende bloemen lunnen genieten. Wij als Stichting zijn heel blij met deze samenwerking en hebben daarom 3 zitbankjes voor in de tuin aan Vivent Donkenhof geschonken.

Op 21 juni jl. heeft Vivent deze bankjes officieel in ontvangst genomen. De bankjes zijn door onze voorzitter Jan Cooijmans en secretaris Ester Heesakkers officieel overhandigd aan Roos Mekes (Vivent).