Nieuws


Open dag 15 mei 2022

Op zondag 15 mei jl. hebben we tijdens Den Dungen Wenst Dat (DDWD) een geslaagde open dag gehouden. Het was prachtig weer en in de belevingstuin stond er voor alle kinderen een kleine springkussen,. Ook was er voor iedereen een heerlijk zakje popcorn te krijgen.

Iedereen kon meedoen met het raden van het aantal bloembollen in een glazen pot. In de pot zaten 103 bloembollen. Onder alle inzendingen waren 4 deelnemers die er 3 bollen naast zaten. Met een eerlijke loting hebben we de winnaar getrokken: Gerrie de Keijzer. De prijs zal binnenkort bij u worden afgegeven.

De bewoners van Vivent Donkenhof kwamen ook gezellig een kijkje nemen en hebben een heerlijke middag gehad.

Iedereen hartelijk dank voor de interesse in onze prachtige belevingstuin!

Een kleine impressie: