Nieuws


Nieuwe foto’s aan de toegangshekken

Bent u in de afgelopen dagen een keer langs de belevingstuin gereden, gewandeld of gefietst? Dan heeft u vast de mooie foto’s aan het toegangshek van de belevingstuin gezien.

Dit hekwerk met toegangspoort is de toegang tot de locatie Donkenhof van Stichting Vivent. De bewoners van de 4 KSW woningen mogen niet zelfstandig het terrein af. Voor veel bewoners is het echter nog steeds een poort met een grote aantrekkingskracht om naar buiten te gaan, en dat het liefst zonder begeleiding. Door foto’s op te hangen hopen we dat deze aantrekkingskracht verdwijnt en de bewoners rustig in de belevingstuin kunnen genieten.

In samenwerking met Vivent Donkenhof en Fotoclub Den Dungen is dit alles tot stand gekomen. Onze vrijwilligers hebben, tijdens de wekelijkse dinsdagochtend als ze de tuin onderhouden, deze aan het hekwerk bevestigd.

Het is een aanwinst voor de belevingstuin die steeds maar mooier wordt.