Nieuws


Nieuwe bloembakken ingang appartementen Barbaradael

De ingang van de appartementen Barbaradael straalt niet veel sfeer uit. Er is veel bestraat, met zeer weinig groen.

Vanuit de bewonerscommissie van de appartementen in Litserborg is al enige tijd de wens om deze omgeving aan te pakken. Dit heeft gerelateerd in een overleg tussen Stichting Dungense Belevingstuin (SDB) en de bewonerscommissie. Na goedkeuring van Woonstichting JOOST. (waar deze grond van is) is het plan ontstaan om er 5 plantenbakken aan te leggen. SDB heeft Van Mill & Essenstam opdracht gegeven om deze plantenbakken te realiseren. Zoals u hieronder ziet is het al een hele verbetering:

De bewonerscommissie zal in het voorjaar de andere plannen voor hun rekening te nemen. Er komen nog zitbankenĀ  zodat iedereen hier heerlijk kan genieten.