Nieuws


Rabo ClubSupport 2020 – stem op ons!!

De Rabobank geeft ieder jaar een deel van de winst aan de vele verenigingen door het hele land. Hiermee kunnen zij blijven doen wat ze nu al doen. Ook de Dungense Belevingstuin neemt dit jaar weer deel aan dit mooie initiatief.

De belevingstuin is een prachtige tuin waar iedereen heerlijk kan vertoeven en deze moet natuurlijk wel worden onderhouden. Gelukkig hebben we een fantastische groep vrijwilligers die de tuin elke week van het nodige onderhoud voorzien (denk aan: schoffelen, water geven, moestuin verzorgen, kippenren en vogelkooi schoonmaken).

De moestuin heeft dit jaar geweldige groenten, kruiden en fruit opgebracht. We willen hier natuurlijk ook volgend seizoen weer de nodige groenten telen. De kippenren is een groot succes, de bewoners van Vivent Donkenhof lopen graag naar de kippen om te kijken of ze al eieren hebben gelegd. De vogelkooi is in aanbouw.

De planten voor de moestuin en het voer voor de kippen kosten geld. De opbrengst van de Rabo ClubSupport willen we hiervoor gebruiken.

STEUNT U ONS OOK? Van 5 tot 15 oktober 2020 is het mogelijk om uw stem uit te brengen.

Alvast heel hartelijk bedankt voor uw stem!!