Nieuws


Onderhoud tuin / nieuwe acties

MOESTUIN/KIPPENREN Afgelopen weken heeft de thermometer een paar dagen de 40 graden aangetikt. Met de hulp van onze vrijwilligers van de ’tuinploeg’ heeft de tuin het prima doorstaan. De kruiden, bloemen, tomaten in de moestuin groeien gestaag en de kippen leggen sinds enkele weken dagelijks een ei. De KSW woningen hebben dagelijks heerlijke verse groenten en eieren.

VOGELKOOI Het bestuur heeft een vraag ontvangen of er een vogelkooi in de tuin kan komen. De kippenren is een groot succes, bewoners zijn er dagelijks te vinden om een praatje te maken. Levende dieren doen veel met mensen. Dat heeft mede de doorslag gegeven dat we een offerte gaan opvragen voor het maken van een vogelkooi. Meer informatie volgt.

VERBODEN FIETSEN TE PLAATSEN De belevingstuin is een tuin waar mensen (vaak slecht ter been of met een rollator) lopen en recreëren. Wij zijn van mening dat daar geen fietsen bij horen, dit maakt het alleen maar gevaarlijk. Sinds vorige week hangt er op de 2 toegangshekken dan ook een bord ‘verboden fietsen te plaatsen’. Dit betekent dat fietsen BUITEN de poort geparkeerd moeten worden (en niet binnen de poort in de tuin).

OPENBARE TUIN  Alle bewoners uit Den Dungen en omgeving zijn vrij om in de belevingstuin te komen kijken en te recreëren. De belevingstuin is een openbare tuin. Iedereen is hier welkom!