Nieuws


Deelname Rabo ClubSupport 2019

De Rabobank geeft ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. De Dungense Belevingstuin neemt ook dit jaar deel aan dit mooi initiatief.

De belevingstuin is een prachtige tuin die moet worden onderhouden. Gelukkig hebben we een fantastische groep vrijwilligers die de tuin elke week bijhouden. Ook blijven we de tuin verder ontwikkelen. Dit kost geld! We hebben alweer enkele projecten in de planning staan: een zonnedoek aansluitend aan de boerenschuur zodat er meer schaduw is en het bouwen van een mooie vogelkooi. Levende dieren zijn een mooie aanwinst in de tuin. Het kippenhok wordt elke dag bezocht door veel bewoners van KSW.

STEUNT U ONS OOK? Van 27 september t/m 11 oktober 2019 is het mogelijk om een stem uit te brengen.