Nieuws


Open dag zondag 26 mei 2019

Dungense Belevingstuin bestaat 1 jaar!

Op zondag 26 mei a.s. is het precies een jaar geleden dat oud-pastor Van Beurden de Dungense Belevingstuin officieel heeft geopend.

Het afgelopen jaar is alles in de tuin gaan groeien en bloeien. De tuin ziet hij er prachtig uit. Elke week zorgt een vaste groep vrijwilligers voor het onderhoud. Het bestuur is hier heel erg blij mee. In de kleine moestuin worden geurige kruiden en heerlijke groenten gekweekt en ook de bloemen gaan straks weer prachtig bloeien. Deze week is er een mooi kippenhok in de tuin geplaatst waar de kippen heerlijk in rondlopen en zijn er mooie sfeerfoto’s van Den Dungen opgehangen.

De bewoners van Klein Schalig Wonen hebben het afgelopen jaar veel van de mooie tuin kunnen genieten. Sinds eind 2018 wordt de belevingstuin ook gebruikt door kinderdagverblijf BLIJ dat in Litserborg is gevestigd. De kinderen spelen met veel plezier in de tuin. Het is prachtig om te zien hoe jong en oud samen komen in de belevingstuin.

Samen met Hart voor Den Dungen zijn er het afgelopen jaar ook diverse leuke activiteiten georganiseerd in de belevingstuin. Ook in 2019 zullen er weer activiteiten plaatsvinden.

Bent u nu ook benieuwd geworden hoe de tuin er bij ligt? Dan nodigen wij u van harte uit om op zondag 26 mei a.s. tussen 13.30-16.00 uur een kijkje te komen nemen. De koffie staat klaar!

Wij hopen u dan te mogen begroeten.