Nieuws


Lente!!

 

De winter is bijna voorbij! Dit betekent dat het weer tijd is om de belevingstuin klaar te maken voor het voorjaar en de zomer!

De tuinploeg is weken geleden weer begonnen om de tuin in orde te maken. Met veel plezier werken elke dinsdagochtend ca. 8 vrijwilligers met veel plezier in de belevingstuin. We willen nogmaals benadrukken hoe blij wij heer mee zijn!

De kweekbakken worden weer gevuld, andere planten/groenten/bloemen worden gezaaid en geplant. Ook het kippenhok is bijna klaar en zal binnen enkele weken geplaatst te worden zodat we elke dag verse eieren kunnen rapen!

Komend zomerseizoen zullen er, samen met Hart voor Den Dungen, ook weer diverse activiteiten in de belevingstuin worden georganiseerd en alle bewoners van Klein Schalig Wonen kunnen weer van een prachtige tuin gaan genieten.

Laat de lente maar komen!

Bestuur Stichting Dungense Belevingstuin