Nieuws


Opening Dungense Belevingstuin 27 mei 2018

Op zondag 27 mei jl. is de Dungense Belevingstuin officieel geopend. Oud pastor Van Beurden heeft de vlag in top gehesen en de plaquette van ‘zijn’ boom onthuld. Het was een fantastische middag.  Met alle aanwezigen hebben we een proost uitgebracht. Na drie jaar hard werken en met hulp van prachtige donaties is het gelukt om deze prachtige tuin aan te leggen.

Inmiddels wordt de tuin al goed gebruikt voor diverse activiteiten. Een enthousiaste groep vrijwilligers zorgt er elke week voor dat de tuin er spik en span uit ziet. Er zijn ook al diverse groenten geplant en de eerst aardbeien uit eigen tuin zijn al geplukt.

Kortom: ons doel is bereikt; een mooie tuin voor omwonenden en alle andere Dungenaren waar jong en oud elkaar ontmoeten en genieten.