Nieuws


Aanmelding vrijwilligers tijdens braderie Maaskantje

vrijwilliger

Op 11 juni jl. heeft de Dungense belevingstuin, tijdens de braderie op het Maaskantje, met trots het nieuwe ontwerp voor het boerenerf gepresenteerd. Dit ontwerp is door veel mensen zeer positief ontvangen.

Ook was er de mogelijkheid om zich aan te melden als vrijwilliger om mee te helpen met het tot stand komen van het boerenerf. Wij zijn zeer verheugd dat er 8 vrijwilligers zich hiervoor hebben aangemeld. Inmiddels is iedereen benaderd door het bestuur van de belevingstuin voor een eerst kennismaking. Wij zijn blij met alle extra handjes voor alle voorkomende werkzaamheden, iedereen met zijn/haar eigen kennis en kunde.

Wij hopen snel een beroep op iedereen te kunnen doen als we gaan starten met de 1e fase van de aanleg van het boerenerf. Planning: medio september 2017.