Nieuws


Eindresultaat Boerenschuur

Tijdens de Open Dag Litserborg op zondag 9 oktober jl. heeft Stichting Dungense Belevingstuin met trots de boerenschuur, onderdeel van fase 2 van de belevingstuin, mogen presenteren.

Enkele dagen eerder zijn de laatste werkzaamheden uitgevoerd door Arjan Smits Groentechniek (veegwerkzaamheden), V&B Electro en Boomkwekerij Van den Berk (aanleg groen) zodat het er prachtig uit ziet. Van Museum ’t Brabant Leven van de familie Van der Heijden heeft de stichting enkele gereedschappen mogen ontvangen die de aankleding van de boerenschuur af maken.

Er was veel belangstelling voor de in ontwikkeling zijnde belevingstuin. Meerdere bezoekers kwamen even een kijkje nemen. Een veel gestelde vraag was: waar is de ‘tuin’? De boerenschuur is onderdeel van de tuin die, nadat het hekwerk en poort zijn verplaatst, verder zal worden aangelegd. Een (dichte) waterput zal hier zeker niet in ontbreken evenals nog meer groen.

Het eindresultaat mag er wezen:

open-dag-1

Stichting Dungense Belevingstuin bedankt alle bedrijven en vrijwilligers voor het mede tot stand brengen van deze boerenschuur. Vanuit deze basis kunnen we verder met de ontwikkeling van fase 2, 3 en 4.

open-dag-3