Nieuws


Start fase 2 bouw boerenschuur en boerenerf

Op zaterdag 10 september jl. is begonnen met de werkzaamheden. Deze dag zijn de bestaande bloembakken en het straatwerk verwijderd om plaats te maken voor een boerenschuur. Een mooie schuur met een pannendak en veranda waar mensen heerlijk kunnen zitten en genieten van de tuin. Op zaterdag 17 september zal worden gestart met de bouw van de boerenschuur.

dsc07279 dsc07281 dsc07282 start-belevingstuin

Deze boerenschuur komt mede tot stand door: Peter Raaijmakers & Marco Vissers (grondwerk), John van der Aa (Brabanthout), Dennis van de Aa (AA dak BV), Henrie van de Donk en Christ van Lamoen (Timmer & onderhoudswerken).

Het bestuur van stichting Dungense Belevingstuin is erg blij dat een en ander eindelijk vorm krijgt.

Hopelijk melden zich nieuwe ondernemers aan om hun medewerking te verlenen in de aanleg van de belevingstuin want we blijven natuurlijk verder gaan met de ontwikkeling hiervan (fase 3 en 4).

Wij houden u op de hoogte over de voortgang.