Nieuws


Vrijwilligers dag Rabobank 3 oktober 2015

Op zaterdag 3 oktober 2015 zijn alle medewerkers van Rabobank Hart van De Meierij enorm in touw geweest als VRIJWILLIGER.  Als coöperatieve bank vindt de Rabobank het belangrijk om zeer betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. Daarom hebben zich deze dag meer dan 100 medewerkers actief ingezet voor verenigingen en stichtingen in de gemeenten Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode. Zo ook voor Stichting Dungense Belevingstuin. Op een andere manier aan de slag zijn dan hun gebruikelijke dagelijkse werkzaamheden.

DSC06009

Vrijwilligerswerk

Iedereen weet als geen ander dat het een welkome aanvulling is als er voor diverse werkzaamheden een paar extra vrijwilligers zijn. Zo heeft de Stichting Dungense Belevingstuin zich aangemeld voor (lichte) onderhoudswerkzaamheden in de binnentuin van KSW woningen Litserborg. Dit werd bij de Rabobank zeer positief ontvangen.

Deze zonnige zaterdag waren er dan ook drie vrijwilligers van de Rabobank aanwezig om de handen uit de mouwen te steken en diverse werkzaamheden in de binnentuin te verrichten. Samen met twee professionele hoveniers t.w. Johnny v.d. Dungen en Rob Pennings werden deze werkzaamheden uitgevoerd.

Na ’n paar uur flink werken zag de tuin er weer perfect uit.

DSC05997 DSC06007 DSC06005 DSC06004 DSC06003 DSC06002 DSC05999 DSC05998