Nieuws


Eerste aanplant belevingsgerichte tuin Litserborg gepoot door bewoners en familie

image5 image4image6

Den Dungen, 22 augustus 2014 – Rondom Litserborg wordt een belevingstuin voor alle bewoners van Litserborg en inwoners van Den Dungen en Maaskantje ontwikkeld. Onlangs zijn als eerste aanzet van de belevingstuin planten gepoot door bewoners en familie.

Afgelopen maand hebben bewoners van Litserborg, samen met familie en medewerkers de aanplant gepoot als eerste aanzet van deze tuin. Met enthousiasme werkten deze mensen samen aan de belevingsgerichte tuin in wording. De tuin vormt een belangrijke aanvulling op de centrale ontmoetingsplaats die Litserborg is voor de inwoners van Den Dungen en Maaskantje. Een plek waar ruimte is voor de bewoners van Litserborg om te beleven, bewegen en ontmoeten.